Gulvafhøvling til billig afhøvling priser i Rødovre

Gulvafhøvling udføres kun på besværlige og meget hærgede trægulve. Normalt udføres en gulvafslibning, men i ekstreme tilfælde kan en afhøvling være nødvendigt.

Gulvafhøvling i Rødovre

Rødovre rummer mange boliger, der efterhånden har nået en sådan alder, at gulvene er begyndt at trænge gevaldigt til en opfriskning i form af en gulvafslibning eller en gulvafhøvling. Derudover kan de nyafslebne trægulve efterbehandles med:

  • Ludbehandling
  • Voksbehandling
  • Oliebehandling
  • Polishbehandling
  • Sæbebehandling
  • Bejdsning
  • Lakbehandling

Er gulvene meget medtagne af dybe ridser og har fået mange gange lak eller fernis, så skal der sikkert en gulvafhøvling til, for at få gulvene flotte igen. ja, ikke bare flotte, men som nye igen.

Gulvafhøvling får det bedste frem i dine gulve

Og det er lige det, en gulvafhøvling kan klare, for med gulvafhøvlingen fjernes det øverste slidte lag, så man kommer helt ned til det lyse træ et par millimeter under den gamle slidte overflade. Det varmer os, hver gang vi som professionelle gulvafhøvling folk ser hvor flot træet bliver, og det vil også glæde dig, at se dine gamle gulve blive som nye igen.

Hele Rødovres gulvafhøvlings firma

Bor du i Rødovre eller inden for ½ times kørsel fra Rødovre, så tag kontakt til os via vores kontaktside, så vi kan komme forbi dig og kigge på dine gulves tilstand.
Vi gennemgår sammen med dig husets gulve og aftaler, hvilke der skal have en behandling og om du fx også ønsker at dørtrin og trapper kommer med på to-do listen.
Besøget ender op med en snak om, hvordan du kunne tænke dig at beskytte de nye gulve – og om det fx skal ske via en lakering, en sæbebehandling eller en oliebehandling – og om det er noget vi skal gøre eller noget du selv gør.

Herefter regner vi en pris ud, som vi sender til dig!